Wednesday 4 December 2019

Hoe de Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord wijzigen?

Instagram is een programma voor het delen van foto's en video's waarmee je de betrokkenheid van enorme mensen kunt vergroten. Als je graag foto's en video's op sociale media plaatst, dan is socializen een van de beste benaderingen. Tegenwoordig is Instagram de meest gebruikte en een van de populaire sociale netwerken van tegenwoordig. U kunt het gebruiken voor uw persoonlijke en professionele werk en post-gerelateerde media om meer harten te krijgen.

Instagram zelf biedt een camera-optie waar je op foto's kunt klikken en video's kunt maken met behulp van verschillende filters. Hier kunt u foto's direct delen met Facebook, Twitter, Flicker enzovoort. Omdat Instagram een ​​sociale media is, is de kans om een ​​hacker te krijgen ook aanwezig. U kunt uw inloggegevens wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

Wijzig gebruikersnaam van Instagram-account
  • Navigeer op je Instagram-account naar je profielzone.
  • Tik op het profiel bewerken.
  • Voer nu uw gegevens in en klik op de knop Gereed of verzenden.
Om het Instagram-wachtwoord te wijzigen, hier de stappen-
  • Ga naar je profiel en tik op het hamburgerpictogram aan de rechterkant.
  • Klik op de instellingen, kies Beveiliging en tik op Wachtwoord.
  • Voer nu een wachtwoord in dat u wilt wijzigen.
  • Klik op Opslaan en je bent klaar
Er kan een reden zijn om uw inlogwachtwoord voor uw account te wijzigen. Het kan een beveiligingsprobleem zijn of u wilt meestal de inloggegevens wijzigen. Wat uw probleem ook is, ons Instagram helpdesk Nederland-team zal u geen vragen stellen. Ze zullen u door het proces leiden, zodat u nergens aan ontbreekt tijdens het proces. Desondanks kunt u ook contact opnemen met onze technische assistentie voor uw Instagram-glitch. U kunt ons bellen op ons hulplijnnummer Instagram Helpdesk Nederland of contact met ons opnemen via e-mail of live chat. Onze technici zijn altijd beschikbaar om u te ondersteunen tijdens een oproep of live chat.

No comments:

Post a Comment